Kralj oldtajmera: neverovatni Buick Riviera iz 1964. godine

Više slika

Više slika

Predstavljamo vam zaista predivan primer usavršavanja automobila, koji izgleda kao vrhunac automobilskih modifikacija i prava poslastica za sve ljubitelje starih modela.

Ovo je legendarni model Buick Riviera iz 1963.godine, za čiji je neverovatan izgled bio zadužen Fesler studio. Stanovnik Skotsdejla u Arizoni, Toni Diaz, suvlasnik i generalni direktor kompanije Ronin Syndicate koja se bavi proizvodnjom igračaka, otpočinje svoj put ka tamnoj strani pre nekoliko godina, prevrnuvši pritom Sjedinjene Američke Države uzduž i popreko u potrazi za savršenim kandidatom koji će mu pomoći u njegovoj zlikovačkoj misiji.

"Dugo vremena sam tragao za modelom Riviera", objasnio je Toni. "Želeo sam da izgleda moćno, ali ne po modernim tumačenjima, već opako, više nalik mračnim automobilima tridesetih godina prošlog veka. Da izgleda onako, kao da bi svakoga časa iz njega moglo da iskoči par momaka sa tommy automatima."

Toni je definitivno imao gangsterske ciljeve i zahvaljujući svom dobrom prijatelju prijatelju Krisu Fesleru, njegovi zadivljujući snovi su postali realnost. Jedan od najintrigantnijih aspekata ovog pomahnitalog modela jeste njegova ekskluzivna, ali opet abnormalna prateća oprema. Sa 3.000 vati snage, koja ide u sabvufere i zvučnike marke Kicker, on ne samo da privlači poglede sa trotoara, već takođe unosi strah u kosti svakome ko je dovoljno hrabar i odluči da zaviri u njegov enterijer.  

Nakon što podignete poklopac, postajete svedoci sjajno crvenog pleksiglasa sa potpisom nezaboravne inspiracije: "Satanina kolica". "Znam da ovaj automobil nije za svakoga. On i treba da izgleda kao da je upravo izašao iz pakla", dodao je Toni. "Vaš lični automobil ne pravite da bi se sviđao svima, vi ga gradite baziranog na stvarima koje vas privlače, ali prvenstveno zarad poštovanja."

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group