Krajnje unikatan i odvažan AMG tjuning projekat brenda Keyvany

Više slika

Više slika

Kompanija Keyvany nije preterano poznata u tjuning industriji kao neki njeni konkurenti, ali ona ipak nudi neke zaista interesantne pakete opreme za karoseriju najboljim modelima performansi na svetu...

Poslednji projekat ovog tjunera predstavlja Mercedes-AMG SL 63 model, koji je kreiran kako bi se za njim ljudi okretali i kako bi svi zinuli kada ga vide na ulici. Promene na standardnom SL63 modelu starovale su na prednjem delu gde se sada nalazi nova maska hladnjaka sa metalik crnim rebrima i tri narandžaste vertikalne letvice sa vozačeve strane. Keyvany je takođe uklonio standardnu oznaku trokrake zvezde, zamenivši je svojom ličnom.

Bez ikakve sumnje, najistaknutiju promenu na prednjem delu predstavljaju branik i hauba automobila. Branik od ugljeničnih vlakana uključuje specijalne usisnike vazduha sa novim okvirima, dok je niža sekcija takođe dobila novi dizajn. Karbonski spliter sa narandžastom linijom takođe je moguće videti na njemu. Zatim, tu je i hauba koja poseduje neverovatno masivni usisnik vazduha i kontrastno crne elemente na svojoj površini.

Bočne strane ovog Mercedes AMG modela takođe su izmenjene novim pragovima i kompletom posebno intrigantnih togčkova sa okruglim krakovima, koji se ne razlikuju previše od onih popularnih koje možemo videti na brojnim Alfa Romeo modelima. Zadnji deo okarakterisan je fiksnim krilom, agresivnim difuzorom i novim izduvnim granama.

Iako kompanija Keyvany nije iznela podatke o promenama koje je izvršlia na moćnom četvorolitarskom V8 agregatu duplog turbo punjenja, ona je naglasila da je on sada dobar za 820 ks i 980 Nm obrtnog momenta. Po pitanju enterijera, tjuner je odlučio da narandžastom kožom u potpunosti presvuče sedišta, panele vrata i centralnu konzolu, kompletirajući svoj dizajn belim akcentima i šavovima. Drugi delovi kabine, uključujući transmisioni tunel i kontrolnu tablu, sada poseduju crnu Alkantaru.  

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group