Kompanija Mercedes restilizovala svoj AMG GT model specijalno za jednog umetnika

Ono što vidite na slici iznad predstavlja The Flip, unikatni pristup redizajniranju Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe modela, koji je specijalno kreiran za muzičara will.i.am-a i oživeo je nešto ranije ove godine...

Značajne promene kreirane su na ovom modelu, a uprkos tome što on definitivno nije po svačijem ukusu, rezultat definitivno predstavlja jedno veoma upečatljivo vozilo, koje je na neki potpuno neverovatan način dosta suptilnije od ostalih modela iz voznog parka ovog muzičara.

Najočiglednija promena na ovom modelu kreirana je na prednjem delu gde je The Flip dobio izgled daleko sličniji G-Class liniji zahvaljujući kružnim farovima, pravougaonoj masci hladnjaka i veoma upečatljivim usisnicima vazduha. Napred se takođe nalazi i medvedova glava na centralnom delu maske, kompletirana sa crnom trokrakom zvezdom koja služi kao njegovo ’lice’.

Međutim, promene se ne zaustavljaju na prednjoj strani, jer se ispod karoserije sada nalaze točkovi inspirisani osamdesetim godinama, specijalno dizajnirani za ovaj automobil, kome se sada umesto četvoro vrata dvoja otvaraju u kontra smeru. Takođe, ovo nisu obična vrata, već masivni suicide modeli koji pružaju ulaz u luksuzni enterijer ovog modela. Zadnji deo ovog redizajniranog automobila nešto je manji u poređenju sa standardnim GT modelom sa četvoro vrata, ali poseduje suptilan spojler, zatamnjene štopaljke, unikatne oznake i još nestvarniji difuzor sa mat finišima od ugljeničnih vlakana.

Iako bi se moglo pretpostaviti da je will.i.am poželeo ovaj model čisto za svoje uživanje, njegovo partnerstvo sa kompanijom Mercedes-Benz uspostavljeno je kako bi se omogućila pomoć i edukacija u poljima umetnosti i nauke svima koji stižu iz razorenih zajednica. Ova saradnja takođe je dovela do kreiranja kolekcije nazvane Bear Witness, koja deo svoje zarade donira u i.am/Angel Foundation udruženju, koje omogućuje naučnu, tehnološku, inžinjersku, umetničku i matematičku edukaciju slojevima društva kojima su najpotrebnije.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group