Kinezi imaju rešenje za Smart Fortwo

Više slika

Više slika

Iako pogonski sklop i performanse ovog Smart Fortwo nisu toliko jake, Aspec, tjuning kompanija iz Hong Konga, tvrdi da je ovaj automobil veoma zabavan za vožnju.

U terminima performansi, tjuning PSM123 unosi maksimalnu izlaznu snagu od 123 ks i dodaje prilagođeni izduvni sistem, zajedno sa agresivnijom opremom za karoseriju, koja čini ovaj automobil daleko bržim i vizuelno agresivnijim od regularnog modela kompanije Brabus.

Pametni izduvni sistem ventila marke iDEAS, opremljen je sa tri različita kontrolna moda i može biti kontrolisan putem daljinskog upravljanja radi lakšeg korisničkog iskustva i uvećanog vozačkog zadovoljstva koje je omogućeno jednim pritiskom na dugme.

Ovaj prilagođeni ForTwo sada razvija maksimalnih 160 ks i može da sprinta od nula do sto za manje od devet sekudi, dok je fabričkom modelu potrebno oko 9,5.

Što se tiče vizuelnih poboljšanja, karoserijski dodaci sastoje se od prednjeg spojlera, maske i masivnog zadnjeg krila, koje čini da automobil izgleda neverovatno blesavo ili potpuno zadivljujuće. Na vama je da odlučite.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group