Ken Blok provozao trkački Mach E

Blok dominira i u električnim vozilima...

Ken Blok stekao je internet slavu zahvaljujući svojim klipovima na kojima veoma brzo vozi svoja kola i osvaja različite tipove drumova i podloga. Za Kena kažu da je najbolji drifter na svetu,a on svoje sposobnosti driftovanja ne skriva.

Ken je čuven po svojoj brzoj vožnji i preferira urbane puteve i gradke ulice, na kojima može da izvodi čarolije u svom automobilu. Ken Blok je dokazao da je neverovatan vozač i da je spreman da pokori svaku ulicu i drum.

Pošto je njegov omiljeni reli auto Ford, on je dobio poziv da testira električni Mach E Ford koji je kreiran specijalno za reli i drift uslove.

Ken je pomalo bio zbunjen jer nije mogao da se skoncentriše bez klasičnog zvuka motora koji mu govori kako se auto ponaša, ali kaže da je posle nekoliko krugova ušao u štos, što se jasno vidi i na klipu.

Blok kaže da vidi sebe u ovakvim vozilima i da bi reli i drift sportovi mogli lepo da napreduju, kada bi svi automobili postali čisti i bezbedni za okolinu.

Pogledajte kako je izgledao njegov test ovog vozila:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group