Kelly-Moss Porsche 911 spreman za SAFARI

Više slika

Više slika

Kelly-Moss kompanija kreira neke od najboljih tuniranih modela Porsche 911 na planeti, a ovaj prekrasan mat crni primer poznat kao „Villy“ jedan je od najboljih projekata ovog brenda.

Ovaj 911 model je započeo život kao Porsche 911 3.2 Carrera iz 1984. godine, a direktor kompanije KMR Andi Kilkone kupio ga je u martu 2018. Prvobitni plan je zahtevao da automobil dobije samo nekoliko ličnih dodataka, ali posle dugog vremena pretvorio se u najopsežniju kreaciju koju je Kelly-Moss kompanija ikad uradila.

U vremenu od 10 meseci, automobil je potpuno ogoljen i svaki njegov deo je zamenjen, obnovljen ili preuređen. Ključne vizuelne promene uključuju povećanje lukove točkova, aluminijumski prednji branik, 30-inčni LED svetlosni snop u prednjem braniku, 30-inčni zakrivljeni zadnji svetlosni sistem i svetlosnu traku od 40 inča na krovu. Tu je i set felni od 17 × 7 Braid Fuchs sa gumama 245/65 R17 BFGoodrich All-Terrain KO2.

Kako bi se osiguralo da je 911 Safari neizmerno sposoban sa put za koji je preporučen dobio je potpuno novi trap, opruge Eibach, prednje upravljače ojačane KMR-om i prednje vešanje Elephant Racing.

Ispod haube se nalazi 3,4-litarski motor sa KMR ubrizgavanjem goriva, klipovi i cilindri sa visokom kompresijom, prilagođene bregaste osovine, i još mnogo toga. Sve ovo dovodi do toga da ovaj auto isporučuje 340 KS.

Sav posao koji je uložen u ovaj projekat stvara prilično viosku cenu, pa je ovaj Safari model  nedavno  prodat za 375.000 dolara.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group