Kako bi izgledao Audi RS5?

Više snage, jači zvuk i mogućnost ulaska u krivinu kakva nije viđena, bi pomogla Audiju RS5 da se približi rivalima kao što je BMW M4 kupe i Mercedes AMG C63 kupe...

 

 

Dok je trenutno aktuelan atmosferski 4.2 V8 motor koji zvuči neverovatno dobro, novi model će pokretati 3.0 twin turbo V6. 

Tačna snaga ovog motora je za sada nepoznata, ali se priča da bi mogao da ima približno 500ks, što će ga postaviti u isti rang sa C63 AMG kupeom koji dolazi sa 503ks, a iznad M4 kupea, koji ima 425ks. Bez obrzira na snagu koju bude imao, novi RS5 će biti brži od prethodnika i brži od 4,6 sekundi koliko mu treba da stigne do 100km/h. 

 

 

Spolja, novi aerodinamični i agresivni body kit bi trebao da ukombinuje redizajnirane prednje i zadnje branike, blatobrane i druge detalje, slično kao što je RMDesign uradio na ovim skicama, a tu su i novi točkovi. 

Sledeća generacija RS5 kupe modela se neće pojaviti pre 2017. godine, a u međuvremenu, pogledajte nove A5 i S5 modele koji kreću u prodaju ove jeseni.

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group