Jedini ulično legalni Vulcan na svetu

Više slika

Više slika

Mala britanska inžinjerska kompanija, RML Group, pre nekoliko dana kompletirala je svoj projekat na prvom ulično legalnom Aston Martin Vulcan automobilu...

Ova firma po prvi put je objavila planove za kreiranje ulično legalnog Vulkan modela pre oko 18 meseci, a nekoliko veoma srećnih britanskih novinara selo je za volan ove neverovatne i unikatne kreacije, koja se razlikuje od McLaren P1 GTR modela, koji je isključivo trkačka varijanta bazirana na ulično legalnom P1 automobilu, dizajnirana isključivo za namene limitirane upotrebom na trkačkim stazama. Upravo iz tog razloga, modifikacije kompanije RML kreirane su kako bi učinile Vulkan ulično leganim automobilom, slično kao što je Lonzante učinio sa P1GTR modelom.

Sa prednje strane, možemo videti da je kompanija RML opremila automobil novom haubom sa originalnim farovima i prednjim branikom sa DRL trakastim svetlima. Dodatno, kompanija RML kreirala je brojne druge promene na modelu Vulcan, uključujući ugrađene migavce na zadnjem panelu visokog repnog krila.

Finalne promene koje su očigledne na ovim slikama predstavljaju plastične poklopce poznatih štop svetala modela Vulkan i par malih mačijih očiju na zadnjem delu. Veoma impresivno deluje i to što je RML uspeo da zadrži standardni sedmolitarski V12 motoro koji je dobar za impresivnih 820 ks.

Britanski proizvođač kreirao je svega 24 jedinice modela Vulkan i uopšte ne bismo bili iznenađeni kada bismo uskoro ugledali još neku od njih presvučenu u elegantno odelo spremno za reguralrne puteve.

Sve modifikacije ovog modela Vulcan izvela je firma RLM i njeni inžinjerski timovi bez ikakvog uticaja kompanije Aston Martin, dok je za kompletiranje ovog projekta bilo potrebno tri meseca, a uključio je ključne promene po pitanju bezbednosti, visine, promene brzina i ostalih elemenata koje kupci mogu zahtevati.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group