JE DESIGN SEAT IBIZA

Kada je Seat objavio facelift verziju modela Ibiza, bili smo prilično sigurni da će JE Design, tjuner koji je opsednut španskim proizvođačem automobila, dati svoju dozu dizajna ovom mališanu.

JE Design je podario modelu Ibiza nekoliko nadogradnji eksterijera, enterijera a i nadogradnju performansi. Tjuner nudi novi prednji branik, obrvice farova, bočne spojlere, zadnji difuzor koji je izrađen od ugljeničnih vlakana, izduvni top koji je postavljen centralno na difuzoru, kao i krovni spojler. Svi delovi su napravljeni od ABS plastike.

Ispod haube, dobijamo reprogramiranju elektronsku jedinicu za sada. Tjuner se igrao 1.2-litarskim TSI agregatom i 1.6-litarski TDI agregatom, ali plodove igranja sa ovim agregatima očekujemo u budućnosti. Pored toga, JE Design nudi i set opruga koje smanjenju visinu vožnje za 35 mm, kao i nove aluminijumske felne koje su dostupne u veličinama od 17-inča i 18-inča.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group