Japanski tjuner Liberty Walk kreirao prvi paket opreme za Lamborghini Urus

Više slika

Više slika

Kompanija Liberty Walk kreirala je agresivnu opremu za karoseriju Aventador i Huracan modele u proteklih nekoliko godina, ali do sada nije pokazivala bilo kakvo interesovanje za najprodavaniji automobil kompanije Lamborghini...

Japanski tjuner je nedavno iskoristio društvene mreže kako bi podelio nekoliko fotografija svog predstojećeg paketa opreme za modele Urus. Finalni projekat je predstavljen na ovogodišnjem SEMA Show događaju u Las Vegasu i kada uzmemo u obzir sve druge brendove koji su već pripremili opremu za karoseriju Urus linije, neće proći dugo pre nego što neki od ovih modela u Liberty Walk paketu stigne na ulice.

Oprema za karoseriju japanskog brenda prilično je jednostavna u poređenju sa nekim od njegovih prethodnih radova. Napred se nalazi dosta prominentniji spliter od ugljeničnih vlakana i nova hauba za super SUV. Liberty Walk je za italijansku mašinu obezbedio veće prednje i zadnje rubove točkova, koji nisu brutalni kao što bi to moglo da se očekuje, ali zajedno sa unikatnim pragovima definitivno privlače pažnju.

Zadnji deo modifikovanog Urus modela ipak predstavlja prave zvezde ovog paketa, a tu se nalazi agresivni, krovno montirani Liberty Walk spojler, zajedno sa lajsnom od ugljeničnih vlakana. Pored toga, pozadi se nalazi i redizajnirani branik koji poseduje agresivni difuzor i nove, kockaste izduvne grane, dok je automobil postavljen na novi komplet točkova, takođe.

Liberty Walk kompanija još uvek nije objavila cene svoje nove opreme za karoseriju Urus modela, ali ona već prihvata porudžbine. Ono što je još poznato jeste da će novi paket japanskog tjunera biti dostupan u boji ili čistim finišima ugljeničnih vlakana.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group