Jaguar F-Type dobija poboljšanja uz pomoć nemačkog tjunera Piecha Design

Jaguar F-Type linija će uskoro poći ka zalasku sunca, a pre nego što se to dogodi, Piecha Design kompanija razvila je svoj veoma interesantan paket opreme za njene modele...

Tjuner je predstavio opremu dostupnu za F-Type kupe i kabriolet modele, koja za početak donosi prominentni spliter na prednjoj strani, zadužen za automatsko dodavanje agresivnijeg izgleda britanskom sportskom automobilu.

Poboljšanja se nastavljaju duž bokova Jaguar automobila, za koje je Piecha Design pripremila novi komplet pragova, koji dolaze sa opcijom izbora između dva seta specijalnih točkova. Prvi komplet predstavlja Schmidt Gambit i meri 21×9/21×10.5 napred/pozadi, dok je drugi poznat kao Barracuda Karizzma i meri 20×9/20×10.5 napred/pozadi, ali ukoliko kupac poželi nešto drugačije točkove, ovaj tjuner će mu svakako izaći u susret.

Poboljšanja koja su omogućena sa ovim paketom opreme na zadnjoj strani verovatno predstavljaju najistaknutije elemente u čitavoj ponudi. Ovaj segment se stastoji od brutalnog karbonskog difuzora, koji fantastično pristaje F-Type modelima, zajedno sa novim fiksiranim zadnjim krilom od istog materijala.

U fabričkom izdanju, Jaguar F-Type modeli stižu sa V8 agregatima kompanije i predstavljaju najlepše modele performansi za slušanje u radu na planeti. Upravo zbog toga, Piecha Design je u mogućnosti da ih učini još lepšim za slušanje uz pomoć novog izduvnog sistema koji ne poseduje filtere i stvara još lepšu muziku. Izduvne grane ovog tjunera mogu biti finiširane u crnoj ili nijansi poliranog nerđajućeg čelika.

Jaguar je nedavno najavio da će 2023. godina biti zvanično poslednja proizvodna za F-Type automobile na svim tržištima, dok će na prekookeanskim tržištima ova linija biti poslata u penziju sa F-Type 75 i F-Type R 75 modelima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group