Impresivni BMW M2

Više slika

Više slika

Čuli smo da kompanija BMW trenutno testira i razvija mnogo potentniju verziju svog M2 automobila, ni jedna čvrsta informacija nije došla kako bi potvrdila koju će formu vozilo preuzeti.

Za početak, novi model će biti brži nego trenutni M2 i mogao bi koristiti ponovno tjuniranu verziju trolitarskog motora sa dve turbine i cilindrima u liniji iz modela M3 i M4. Alternativno, novi model može vratiti standardne turbo motore, a u isto vreme odbaciti kilažu i ubaciti aerodinamične komponente kako bi postao više sportski i brži na trkačkoj stazi.

Bilo kako bilo, nemačka kompanija ne bi trebalo da časi časa uvođenjem novog modela na tržište, zato što kako dani prolaze, deluje da sve više tjuning kompanija flertuje sa M2 modelima, a ukupni rezultati su apsolutno impresivni. 

Posledji koji nas je iznenadio jeste, automobil kompanije iz hong Konga MTC Desing. Iako ova firma nije objavila bilo kakve modifikacije za sportske automobile, oni su ipak dizajnirali više nego impresivan aerodinamični M2 paket, koji po svim standardima izgleda senzacionalno.

MTC je napred dizajnirao splitere od ugljeničnih vlakana koji su pričvršćeni za branik i dodaju nešto više potiska ovom modelu M2. Sledeći je par bočnih pragova, takođe napravljenih od karbona, dok je zadnji kraj automobila profitirao od zadivljujućeg karbonskog difuzora, redizajniranih vrata prtljažnika i spojlera koji prati celu priču. U slučaju da to mušterije žele, veliko zadnje krilo takođe dolazi kao opcija.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group