Hyundai-ev novi HND-9 koncept

Da li ste znali da se sajam u Njujorku poklapa sa onim u Seulu i da će oba sajma biti otvorena od 29. marta do 7. aprila? Ako vam to nije dovoljno interesatno, možda će sledeća informacija biti - Hyundai je izabrao sajam u Seulu za premijeru svog novog HND-9 koncepta...


Ono što čini ovu devetu generaciju koncept modela razvijenih u Hyundai Motor grupi R&D posebno interesantnom je izjava čelnika, da je ova, deveta, verzija, sledeća generacija luksuznis sport kupe modela, čime se verovatno misli na zamenu za Genesis kupe.

Neki od detalja koje možete da primetite na fotografijama, su leptir vrata, za koja sumnjamo da će biti na proizvodnom modelu, široka prednja rešetka i agresivan prednji deo automobila. Sve u svemu, veoma dopadljiv koncept. 

Pogoni ga 3,3l V6 benzinski motor sa konjažom od 365ks, sa osmobrzinskim menjačem i pogonom na zadnju osovinu. Slično rešenje je primenjeno i na Kia 2011 GT sportskom salon modelu. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group