Huracan brenda Prior Design deluje kao pravi poster materijal

Više slika

Više slika

Superautomobili su po definiciji ekstravagantni, a kada pogledamo njihovu krvnu sliku, Lamborghini poseduje neke od najlepših i najboljih...

Pred svega toga, određeni vlasnici smatraju da modeli italijanskog proizvođača mogu biti još bolji. Sada, linija između široke opreme za karoseriju i one koja je potpuno sumanuta veoma je tanka, dok Prior Design deluje kao da je zakačio upravo ovu drugu, sa svojom PDLP610WB opremom za model Lamborghini Huracan.

Ovo ime možda jeste čudno, ali ono što predstavlja svakako privlači pažnju i sastavljeno je od širih krila na sva četiri ugla, novih pragova, prednjeg splitera i novog difuzora pozadi. Svi delovi su kreirani od fiberglas-rurafleks mešavine, sudeći prema nemačkom tjuneru, materijala koji donosi izvanredne površinske finiše i fleksibilnost, kombinovane sa stabilošću i čvrstinom radi boljeg farbanja i bezbednosti.

Štaviše, Prior Design je takođe, dodao i vešanje podesive visine, veoma široke točkove, novi izduvni sistem i nekoliko modifikacija unutar putničke kabine. Uprkos surovom izgledu, ovaj Huracan ostaje u fabričkoj formi ispod haube. Tu čuči V10 zver zapermine 5,2 litara, koja i dalje pumpa 601 ks i 560 Nm obrtnog momenta, dovoljnih kako bi ubrzali Huracan do stotke iz mesta za svega 3,2 sekunde i omogućilo mu maksimalnih 325 km/h.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group