Honda Civic Type R - Prvo Fotografije!

Honda nas polako priprema za predstavljanje novog modela sa prvi zvaničnim fotografijama proizvodne verzije Civic Type R, nešto pre premijere u Ženevi u martu...

 

I dalje nisu objavili koliko snage možemo da očekujemo iz novog modela, sa poboljšanim 2.0 VTEC Turbo motorom, samo da će proizvoditi preko 276ks. Honda je potvrdila da će ovaj model dolaziti sa maksimalnom brzinom od 270km/h.

Kao pomoć Hondi Civic Type R da dostigne toliko brzine, dolazi aerodinamični paket koji obuhvata mnoga unapređenja, od zadnjeg krila, do prednje splitera koji se nalazi ispod redizajniranog branika. Prema Hondi, promene su rezultovale "kao automobil velike brzine i stabilnosti."

Fotografije ne prikazuju ceo automobil, a primetno je da je prednji deo pretrpeo manje promene u odnosu na koncept, kao što su usisi za vazduh koji su sada dobili mala svetla za maglu. 

Nove 19oinčne alu felne imaju drugačiji dizajn takođe, ali su zadržale crnu boju i crvene detalje, a "obučene" su u niskoprofilne Continental performance gume. Slike otkrivcaju i Brembo kočnice visokih performansi na prednjim točkovima. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group