Hologramska folija čini da ovaj Aventador izgleda animirano

Više slika

Više slika

Kako bismo se razlikovali, mi konstantno težimo ka izmišljanju novih detalja, kombinacija i ideja koje nas mogu izdvojiti iz gomile, a isto važi i za naše automobile...

Nije da su svi modeli Lamborghini Aventador tjunirani od strane kompanije Novitec napravljeni kako bi se isticali više nego obični, ali neko drugi je pomislio da bi ovakva folija bila idealna za takav postupak.

Kako bi osigurali da ovaj Lamborghini reflektuje svetlost na sve moguće, najluđe načine, specijalisti kompanije Dreams Factory Automotive, kompanije bazirane u Maleziji, kreirali su neverovantu foliju koja na poseban način koristi tehnike prelamanja boja i nijansi.

Tehničari su kreirali potpuno hologramsku foliku, zajedno sa 3M Tron reflektivnim slojem, koji pomaže prilikom još većeg isticanja ugaonih površina modela Aventador. Kako bi kompletirali neverovatni dizajn ovog automobila, tjuneri su iskoristili komplet specijalno kreiranih točkova sa dublim V krakovima felni, koji mere 21 inč pozadi.

Pošto, na početku pomenuta, kompanija Novitec, takođe poseduje svoje učešće u ovom delu, postoji dobra šansa da je automobil dobio njen sportski izduvni sistem i dodatno ECU fino motorno tjuniranje. Najjednostavnija varijacija ovog modifikovanja nemačkog tjunera može podići snagu „regularnog“ LP700-4 Aventadora sa baznih 700 na 728 ks.

Ostale stavke tjuniranja su takođe dostupne, iako su do sada nama omiljene one urađene u projektu Novitec Torado Roadster modela sa superpunjenjem, baziranim na Aventador SV modelu bez krova, dobrog za gotovo 1.000 ks i opremljenog sa specijalno projektovanom opremom za karoseriju. U jednu ruku, ovo je automobil na sasvim drugom delu spektruma od ovog hologramskog Aventador primerka, što dovodi do retoričkog pitanja, kada bismo mogli da biramo, koji bismo od ova dva modela izabrali?

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group