Himalaya 4x4 pruža novi život klasičnim Land Rover Defender modelima

Više slika

Više slika

Čitava javnost je oduševljena trenutnom generacijom Land Rover Defender modela, ali za srećnike koji u vlasništvu imaju starije modele i požele da ih prilagode modernim uslovima vožnje, kupovina novog modela možda i nije najbolje rešenje, jer postoji opcija potpune restauracije njihovih klasičnih ljubimaca...

Uvid u ovakvu priliku obezbedila je nova kreacija kompanije koja se bavi restauriranjem Defender modela i restmod brenda Himalaya 4x4. Poslednji projekat ovog tjunera startuje kao regularni Defender 130 model koji sada poseduje 2,8 litara veliki turbodizel agregat za koji tvrdi da proizvodi više snage od originalne jedinice, ali nije naveo njegova tačna snaga i obrtni momenat. Ova mašina stiže sa specijalnim vešanjem sa četiri tačke spajanja, Brembo kočnicama i Dynatrac osovinama napred i pozadi, koji zajedno u potpunosti menjaju upravljanje terenca.

Ni jedno ozbiljno poboljšanje vešanja ne bi bilo kompletirano bez njegovog opremanja diferencijalom ograničenog proklizavanja na oba kraja, tako da je kompanija Himalaya 4x4 odlučila da ih obezbedi. Brend je takođe dodao i osamnaestoinčne Black Rhino točkove sa BF Goodrich gume, a nakon opremanja terenaca za najsurovije uslove on odlučio da mu doda i sanke opremljene specijalnim sklopivim stepenicama kako bi zaštitio donji deo dragocene šasije svog Land Rover modela.

Eksterijerne promene nastavljaju se opremanjem modela specijalnim branicima i ruibovima napred i pozadi. Novi prednji branik poseduje i vitlo koje dodatno privlači pogled, dok je ovaj tjuner čitavu karoseriju obeležio veoma interesantnom nijansom svetlucave srebrne boje, sa kojom u kontrastu dolazi potpuno crni krov. Putnička kabina poseduje prednosti brojnih promena takođe, tako da, na primer, ona sada poseduje dvotonsku braon i belu kožu sa unakrsnim šavovima. Ovaj posebni Defender stiže sa JL Audi sistemom, modernim sistemom hlađenja i grejana, zajedno sa novim instrument satovima koji se sada nalaze u njegovom enterijeru.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group