HEICO SPORTIV VOLVO V40

Tjuning kompanija Heico Sportiv predstavila je svoj tjuning program za Volvo V40, koji sada izgleda znatno agresivnije, ali ima i više snage.

Heico Sportiv Volvo V40 se odlikuje novim prednjim, zadnjim branikom i novim pragovima koji mu daju agresivniji izgled. Heico Sportiv je za ovaj model pripremio i potpuno novi, sportski izduvni sistem, sportsko ogibljenje koji je automobil približilo tolu za 30 mm, kao i novu kontrolnu jedinicu agregata. Novi “e.motion” ECU ne zamjenjuje onaj standardni koji se već nalazi u automobilu već radi paralelno s njim i deluje kao zasebna jedinica.

Kako bi dočarao šta novi ECU donosi Volvu V40, Heico Sportiv je uporedio performanse automobila sa ovim dodatkom i bez njega. Standardni Volvo V40 raspolaže sa 177 KS i 400 Nm obrtnog momenta i iz stanja mirovanja do 100km/h stiže za 8.3 sekunde i ide sve od maksimalnih 220 km/h. Heico Sportiv Volvo V40 verzija iz 2.0-litarskog turbo dizel agregata razvija 195 KS i 480 Nm obrtnog momenta, dok je ubrzanje od 0 do 100 km/h sada traje 7.3 sekunde, a maksimalna brzina iznosi 230 km/h.

Uz ovaj tjuning paket dostupna su tri različita dizajna aluminijskih felni, koje se mogu dobiti u dimenzijama od 18 i 19 inča. Heico Sportiv se nije potrudio samo poboljšati performanse Volva V40 i njegov spoljašnji izgled, već je poradio i na njegovom enterijeru. Uz niz ukrasnih elemenata koje možemo naći u putničkoj kabini tu je i novi sportski upravljač s Heico Sportiv-ovim potpisom.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group