Hamann pretvara BMW X5 M u crvenu zver

BMW X5 M će dobiti preobražaj u bliskoj budućnosti, ali svi koji su imaju želju i potrebu da dodatno začine svoje trenutne modele mogu posetiti nemačkog tjunera, Hamann GmbH…

Serija vizuelnih modifikacija pomaže ovom SUV modelu fokusiranom na performanse da se istakne u masi, sa interesantnim šemama boja i odgovarajućim akcentima, koji svakako opravdavaju “The Big Red” nadimak ovog modela.

Novo Hamann odelo za peticu uključuje prominentni prednji spliter sa integrisanim pseudo-usisnicima, koji približavaju SUV zemlji. Ista tema ispraćena je i sa strane sa novim ekstenzijama maske, dok je zadnji branik takođe dobio svoju dozu dodataka. Akcenat zadnjeg dela je i novi difuzer sa crvenim akcentima, uz vidljivo veće karbonski obložene kvad izduvne grane od 115 mm. Hamann nije zanemario ni gornji deo ovog automobila, dodajući mu ekstenziju zadnjeg spojlera.

Pored intrigantne M Toronto Red Metallic boje eksterijera, najprimamljiviji element ovog X5 M modela su njegovi točkovi – on je dobio Anniversary Evo felne od 23 inča koje su finiširane sjajnom crnom bojom, sa odgovarajućim crvenim akcentima na krilu, dok ih vlasnici mogu dobiti i u crnim, grafitno sivim ili hyper srebrnim opcijama. Set Continental Sport Contact 7 guma koje mere 315/25R23 pomoći će vam u upravljanju, zajedno sa Hamann spuštenim oprugama koje smanjuju klirens za 40 mm napred i 35 mm pozadi.

U enterijeru modela, Hamann je dodao velikodušno dimenzionirani crveno obojeni grb na centralnoj konzoli kreiranoj od ugljeničnih vlakana, dok je volan dekorisan crnim amblemom koji svima na prvi pogled otkriva činjenicu da ovo nije obični, fabrički BMW. Druga unapređenja enterijera uključuju sportske pedale i Hamann brendiranje na naslonima za noge, patosnicama, prtljažniku i LED svetla.

Za razliku od drugih tjunera kao što su Manhart ili G-Power koji nude unapređenja pogonskog sklopa za X5 M, Hamann se nije igrao sa tim delom ovog modela. Najbrži član X5 opsega sa M Competition oznakom dolazi opremljen twin-turbo 4.4 litarskim V8 motorom koji proizvodi 617 konjskih snag ai 750 Nm obrtnog momenta u fabričkom stanju. To je dovoljno za ubrzanje ovog vozila od 2.4 tone iz stanja mirovanja do 100 kilometara na čas za samo 3.7 sekundi.

Gledajući sajt ovog tjunera, pronašli smo cene modifikacija. Ukoliko želite da vaš BMW X5 M izgleda kao ovaj u našoj galeriji, moraćete da izdvojite sledeće cifre:

  • Prednji spojler: 1.570 €
  • Stranice: 2.677 €
  • Zadnja maska: 1.071 €
  • Difuzer: 1.081 €
  • Zadnji spojler: 880 €
  • Spuštanje opruga: 628 €
  • Točkovi od 23 inča: 6.620 €

Modifikacije u enterijeru su poprilično pristupačnije u odnosu na prethodno navedene, dok je cena karbonskih izduvnih grana, za sada makar, nepoznata.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group