Giannini 350 GP4 predstavlja Fiat 500 iz noćne more

Više slika

Više slika

Vrhunske varijante Fiat 500 modela, koje prođu kroz ruke stručnjaka kompanije Abarth, veoma su lepe i moćne, ali u poređenju sa ovim, deluju kao male mace…

Oficijano nazvan Giannini 350 GP4, automobil koji vidite baziran je na Fiat 500, ali je nasuprot regularnom automobilu, radikalno tjuniran i pretvoren u zver visokih performansi.

Za početak, najnovija mašina italijanskog brenda dobila je novi motor koji je postavljen na prednjoj strani kompaktne šasije, a sada točkovima isporučuje 350 ks. Za sada nisu potvrđene nikakve informacije o kom je modelu agregata reč, ali čvrsto verujemo da se radi o identičnom Alfa Romeo 4C četvorocilindrašu, koji može biti pronađen na prethodnim kreacijama 350 GP kompanije Giannini.

Kao što ime modela indicira, 350 GP4 je prepoznatljiv po svojoj GP modifikaciji, nastaloj zbog dodavanja sportskog sistema pogona na sva četiri točka. Kada se ovaj koncept upari sa kompletom širokih točkova i guma, najmanja mašina kompanije Fiat može biti lansirana do neverovatnih brzina.

Vizuelno, ovaj tjunirani automobil takođe poseduje radikalne karakteristike koje ga razdvajaju od običnog Fiat 500 modela. Prednji i zadji deo vozila pretrpeo je velike transformacije tokom procesa prilagođavanja, rubovi točkova opremljeni su ugljeničnim vlaknima i aerodinamičnim elementima, dodatim eksterijernim panelima karoserije. Modifikacije su primenjene na kompletnoj konstrukciji, a najveći posao definitivno je predstavljalo prebacivanje motora na prednju stranu.

Pored nedostatka informacija vezanih za jedinicu ispod haube ovog malog otrova, tjuning kompanija nije iznela nikakve detalje o cenama svog novog modela, ali svi zainteresovani klijenti bi trebalo da se odvoje od preko 175.000 dolara, ukoliko u obzir uzmemo cenu modela 350 GP sa zadnjom vučom.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group