Garage Italia Customs i Alfa 4C

Više slika

Više slika

Ovaj automobil na prvi pogled izgleda kao da je pravljen za nekog surfera, ali je ipak u pitanju omaž Katsushika Hokusaiu i njegovom delu...

 

Napravio ga je gospodin Lapo Elkann iz Garage Italia Customs, a ovaj 4C je izabran da "pokrene umetnost" u bukvalnom smislu. 

Ovo nije prvi primerak Alfa Romeo 4C koji se pozabavio Garage Italia, pošto ova kompanija voli male italijanske automobile sa zadnjim pogonom, kao podlogu za svoja remek dela. 

Ovaj primerak 4C će biti prikazan na Piston Head II: Atrists engage The Automobile, unutar Venus galerije u Los Anđelesu, od kraja ovog meseca, pa kroz narednu godinu. 

Automobil od 237ks i 350Nm obrtnog momenta iz 1.75 turbo motora nije menjan kada su u pitanju performanse, ali je enterijer takođe donekle promenjen, pa nosi isti motiv kao impresivna spoljašnjost, zahvaljujući Fogzillo koži i Japanskim materijalima. Isti materijal pokriva skoro celu kabinu, a u kontrastu je bela koža. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group