FERRARI FF PROJECT VINDICATIOR

Ferari FF je potpuno novi automobil koji je sklopljen u Maranello-u, za momke koji su želeli pogon na svim točkovima na Ferrari-jevim superautomobilima.

Ovaj automobil kombinuje 660 konjskih iz V12 motor sa 4RM Ferrari-jevim sistemom i inovativnim 7-stepenim automatskim menjačem.

Tjuning kuća SR Auto Group je opremila beli Ferrari FF sa 21-inčnim aluminijumskim PUR felnama, da bi stvorili ono što oni nazivaju Project Vindicatior. U pitanju su PUR 1NE aluminijumske felne iza kojih se nalaze crvene kočione čeljusti.

Ferrari FF je sada bliži tlu, jer je dobio novog ogibljenje, što donosi korist kada je u pitanju izgled i upravljivost. Ideja tjuning kuće SR Auto Grou jeste bila da se stvori kontrast između bele boje tela i između crnih felni i guma.

Naravno kao i obično, SR Auto Group je ovaj svoj projekat predstavila odličnim fotografijama koje su jednostavne i elegantne, a i predstavljaju automobil u najboljem mogućem svetlu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group