Ferrari 458 "Estremo" Edizione by DMC

Kompanija DMC je zvanično predstavila Ferrari 458 Italia Estremo Edizione. Ovaj model je opisan kao automobil bez granica, a Estremo Edizione ima novi prednji branik, ventilirani poklopac motora i aerodinamičke bočne dodatke.

Model je opremljen zadnjim krajem od ugljeničnih vlakana, spuštenim oslanjanjem, kao i zadnjim krilom i 20/21“ aluminijumskim točkovima.

Fotografije enterijera nisu objavljene, ali DMC navodi da kupci mogu da poruče opcije kabine urađene po meri sa premium kožnim tapacirungom, kao i ukrasima od ugljeničnih vlakana.

Za dodatne performanse, 4.5L V8 motor može da bude opremljen novim filterom za vazduh, sportskim izduvnim sistemom, kao i optimizovanom ECU jedinicom. Zahvaljujući ovim modifikacijama, motor može da razvije dodatnih 22KS snage, odnosno ukupno 592KS. Ovo mu omogućava ubrzanje od 0 do 100km/h za 3.1 sekundu i maksimalnu brzinu od 332km/h.

A.N.


Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group