F02 BMW 7 - automobil Betmenovog suparnika

Više slika

Više slika

Ovaj luksuzni salonski automobil podeljenih strana, nije prvi model kompanije BMW na kome možemo videti točkove u različitim bojama na svakoj.

Prošle godine nas je oduševio M3 i privukao veliku pažnju svojim modifikovanim HRE točkovima, posebno kompletom RS102Ms sa jedne i RS101Ms sa druge strane. Ovoga puta gledamo u BMW model 750Li, smešten samouvereno na različite komplete točkova marke Forgiato.

Sa vozačeve strane se nalazi set mrežastih Fossettes felni koje nastoje da se uklope bolje sa automobilom nego crvene šuplje Copiato smeštene sa suvozačeve strane, i koje verovatno možete primetiti sa veoma velike udaljenosti. Broj krakova felni je isti sa svake strane, ali je njihov dizajn potpuno različit i na suvozačevoj strani je izloženo mnogo više mehanike.

Što se samog automobila tiče, prethodna generacija F02, velikog međuosovinskog rastojanja, ostaje i dalje veoma cenjen model ljubiteljima BMW vozila. Ovaj 750Li dolazi sa V8 turbocharger bezinskim motorom kapaciteta 4,4 litre, koji pruža 408ks i 600Nm obrtnog momenta u serijskoj formi.

Na pravoj liniji ubrzava od 0 do 100km/h za 5,3 sekunde i elektronski je limitiran na 250km/h, ali da ne zaboravimo jednu jako važnu činjenicu, ovaj automobil je težak neverovatnih 2,055 kilograma.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group