E63 AMG u novom izdanju

Mercedes E klase, W212 je u poslednje vreme veoma zastupljen, uglavno zbog činjenice da će ga uskoro zameniti W213 verzija, a i to što E63 AMG i dalje teško može da prođe neprimećen...

 

Nakon što je Tesla izašao sa modelom S P85D, a i Dodge sa Charger Hellcat modelom, situacija među luskuznim sedan modelima se sve brže menja, a i konkurencija je sva jača. 

Tokom 2016. godine i pojave ova dva modela, automobili koji su do sada bili uzdanica ovog segmenta, kao što je BMW M5 F10, ili W212 E63 AMG su dobili jak udarac, pogotovu na američkom tržištu. 

Ovde je u pitanju ulazni model E63 AMG, što znači da nema 4MATIC sistem i nema dodatne snage kao S verzija ovog modela. I dalje je u pitanju ludo btrz automobil sa 557PS twin turbo motorom V8, koji takođe ima i 720Nm obrtnog momenta. 

Neće postići 100km/h za manje od 4 sekunde kao P85D, ili Hellcat, ali 4,2 sekunde su daleko od vremena koje je potrebno većini kupaca, pogotovu kod automobila sa zadnjom vučom. 

Na ovim fotografijama dolazi sa setom P108 HRE točkova u satenskoj crnoj boji, koje se odlično stapaju sa estetikom ovog automobila kao i okruženjem. 

U pitanju je isti dizajn koji ste mogli da vidite na Gemballa Mirage GT modelu, koji smo predstavili početkom ove godine, samo umesdto žutih kočnica, tu su crvene. 

O.r:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group