Drejkov automobil od 700.000 dolara

Predstavljamo vam unikatni Rolls Royce Phantom VIII koji je prilagođen od strane brenda Mansory…

Oni su iskoristili priliku da uposle svoj Bushukan paket, a Rolls o kome se radi u ovom tekstu, zapravo je novi član Drejkove flote automobila. Kanadski reper je podelio svoj novi automobil sa svojim fanovima putem društvene mreže Instagram, ujedno ga predstavljajući kao prvi Bushukan koji se zvanično našao na ulicama.

Zajedno sa Bushukan paketom, prilagođeni Rolls Royce poseduje dosta jedinstvenih dizajnerskih elemenata koji su kreirani ekskluzivno za Drejka. Čitav proces, od kreiranja idejnog projekta pa do njegovog izvođenja urađen je od strane Tonija Beta, Drejkovog ekskluzivnog dizajnera vozila, u njegovoj radionici Emotions Motorcar.

Kada se radi o estetskim unapređenjima, Bushukan paket dodaje dvotonski finiš Phantom VIII modelu, kombinujući boju slonovače sa kontrastnim sjajno crnim tonovima. Iako enterijer Drejkovog novog ljubimca na četiri točka nije zvanično otkriven, Bushukan paket sadrži belu temu unutar vozačke i putničke kabine, izrađen od najfinije kože i ornamenata.

Glavni ukras Drejkovog Bushukana svakako je unikatni ornament haube. Standardni Rolls Royce Spirit of Ecstasy zamenjen je unikatnim ukrasom, koji je baziran na OVO logou. To je bila ideja Tonija Beta, dok su zlatnu sovicu napravili Raffi Jewellers i Hearts on Fire Diamond Company. Napravljena od zlata, sovica je dekorisana dijamantima različitih dimenzija, uključujući dva velika draga kamena koja predstavljaju njene oči.

Pored toga, Drejkovo ime je gravirano na bazu ornamenta. Što se tiče cene ovog unikatnog Rolls Royca, nije bilo reči o tačnoj cifri koju je slavni pevač platio, ali se procenjuje da se ona zaustavila negde na 700.000 dolara.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group