Dokaz da Acura NSX može izgledati ubitačno

Više slika

Više slika

Sa novim modelom Acura NSX, sudeći prema njegovim antagonistima, nedostaje emotivna pojava, međutim, ovaj model svakako poseduje izvanredan dizajn, koji će se najverovatnije pokazati bezvremenim...

Određeni ljudi su kritikovali NSX jer izgleda pomalo slično Audi R8 automobilu, ali nama lično, ovaj model izgleda kao jedan od najlepših automobila performansi trenutno na tržištu. Ovaj posebni primerak, ofarban u Curva Red boju, opremljen je besprekornim Strasse točkovima, a gotovo sigurno dolazi kao jedan od najboljih koji kotrljaju ulicama današnjice.

Točkovi koji su u pitanju, mere 20x9 inča napred i 21x11 inča pozadi, a dolaze kompletirani sa „Satin Brushed Liquid Smoke“ finišima u centralnom delu, „Gloss Polished Titanium“ finišom na obodu i „Gloss Black“ unutrašnjim delom.

Atraktivni koliko ovi točkovi jesu, ipak crvena farba karoserije je ono što čini da se ovaj NSX zaista ističe. Fotografije u galeriji prikazuju automobil direktno na suncu, tako da njegova boja deluje kao da treperi i blista nalik predivnom ženskom crvenom karminu. Savršena proporcija srednjeg motora NSX modela, dodaje još više paketu i pojavi automobila, sa savršeno proporcijalnim prednjim i zadnjim delovima, niskom krovnom linijom i savršenom kombinacijom oštrih, pravih linija i suptilnih krivina.

U svetu gde su superautomobili dominantni u autoindustriji, posebno zbog proizvođača kao što su Lamborghini i Ferrari, novi NSX predstavlja pravi dašak svežine. Ova mašina možda nije opijajuća i ne poseduje motor sa unutrašnjim sagorevanjem kao i njegovi rivali, ali sve te „nedostatke“ nadomešćuje svojim predivnim i unikantnim dizajnom.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group