Diskretno i prelepo modifikovani Lamborghini Huracan

Više slika

Više slika

Lamborghini Huracan će se isticati u saobraćaju čak i u mat crnoj boji...

S toga, šta je sve potrebno kako bi vlasnici ovih italijanskih superautomobila učinili da se njihovi ljubimci ističu od ostatka razjarenih bikova? Vlasnik ovog posebnog Huracan modela je upravo to i uspeo, a sada ćemo videti kako.

Specijalista za enterijere, kompanija Neidfaktor, nedavno je dobila mogućnost da radi na ovom modelu Huracan. Sa svetlo zelenom karoserijom, ovaj italijanski egzotik poseduje i brojne eksterijerne dodatke, uključujući nove crvene i crne akcente. Neidfaktor je zatim zamoljen da dizajnira enterijer koji će moći da privuče pažnju pogleda sa spoljne strane.

Kako bi ovo izveli, u kompaniji su pripremili sedišta, za početak, opremivši ih crnom alkantarom u obrascima pčelinjeg saća, zajedno sa sportskim svetlo zelenim akcentnim šavovima. Radovi su izvedeni na Huracan kontrolnoj tabli, koja sada poseduje nove kožne akcente, zelene šavove i vazdušne otvore, sa identničnim crveno/crnim dizajnom kao prednji spliter i zadnji deo automobila.

Neidfaktor je kompletirao sve svoje modifikacije unoseći crnu alkantaru kontrastnih šavova na centralnom naslonu za ruke, panelima vrata i upravljaču, rezultirajući veoma neobičnim izgledom, koji razdvaja ovaj Huracan od svih ostalih.

U našim očima, nova putnička kabina predstavlja mešavinu prefinjenih, sportskih linija i klase. Sa druge strane, eksterijerne modifikacije, posebno zelena boja karoserije i crni točkovi, predstavljaju blještave dodatke, ali svako na svoj način.

Bilo da vam se sviđa ili ne zelena šema karoserije, ne možete poreći da Huracan model poseduje veoma moćan pogonski sklop. Za razliku od većine svojih rivala, Lamborhini nastavlja da podržava indukciju snage, dok  njegov V10 sa 5,2 litre zapremine i unutrašnjim sagorevanjem sve bolje podržava ovakav sistem, postajući jedan od najbesnijih motora na tržištu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group