Delta 4x4 omogućuje da G-Class postane još moćniji terenac

Kompanija Delta 4x4 nedavno je predstavila svoj terenski paket za Mercedes-Benz G-Class, koji ovu ikonu terenaca može učiniti još sposobnijom na nemogućim površinama...

Tjuner je startovao svoje modifikacije podizanjem vešanja G-Wagon modela za pedeset milimetara, zahvaljujući dodavanjem novih komponenti kompanije Bilstein. Pored toga, u ponudi se nalazi još jedan paket za vešanje koji podiže karoseriju za dodatnih petedeset milimetara. U paketu dolaze i širi rubovi točkova napred i pozadi, za osamdeset milimetara, kako bi mogli da smeste različite opcije specijalnih točkova koji su dostupni u kombinaciji sa terenskim gumama kompanija Mickey Thompson, Cooper i Yokohama.

Delta 4x4 nudi točkove koji startuju sa osamnaest inča, sa pneumaticima koji mere 285/60 napred i 305/60 pozadi. Veći dvadesetoinčni točkovi takođe su dostupni sa većim gumama 285/60 napred i 305/55 pozadi. Dvodelne ojačane dvadesetoinčne varijante mogu biti posebno poručene od strane kupaca i mogu doći u izdanjima od 22, pa čak i 23 inča, sa gumama 305/35 i 305/40 napred/pozadi.

Razmak od zemlje može biti povećan za dodatnih 290 milimetara sa najvećim točkovima i opcijama guma, što dodatno poboljšava prustup i prelaženje uglova do oko 35 stepeni, napred i pozadi podjednako. Sa druge strane, ovaj terenski paket dodaje i mat crni krovni gepek i zaštitnu konstrukciju od nerđajućeg čelika napred, koja takođe može biti finiširana i u mat crnoj boji.

Za sada nisu poznati detalji vezani za cenu ovog novog paketa za Mercedes-Benz G-Class modele, ali ako imamo u vidu cifru sa kojom G-Class dolazi u standardnom izdanju, vlasnici definitivno neće imati previše problema da izdvoje nešto više za ovako dobre i kvalitetne aksesoare.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group