Dajte novi život svom Mercedes-AMG GT uz pomoć novog aero paketa

Više slika

Više slika

I dok još uvek traju debate o izgledu i privlačnosti Mercedes-AMG GT modela sa četvoro vrata, svakako niko ne može naći manu performansama ovog neverovatnog sedana…

Kao sam vrh opsega GT 63 S, Mercedes-AMG rival Porsche Panamera modelu u sebi sadrži četvorolitarski V8 motor sa twin turbopunjačem, koji izbacuje 630 konjskih snaga. Ovaj pogonski sklop vozilu daje priliku da od nula do sto kilometara na čas iz stanja mirovanja stigne za samo 3.1 sekundu, pre nego što odjuri dalje, sve dok ne zakuca na tridsta dvadeset kilometara na čas.

Naravno, ne mogu svi kupci GT modela sa četvoro vrata sebi priuštiti GT 63 S, pa se oni moraju zadovoljiti malo manje moćnom i malo manje agresivnom varijantom. Ipak, najnoviji aerodinamični paket koji je Mercedes-AMG ponudio svojim klijentima, po svemu sudeći rešava sve te problem.

Ponuđen na GT modelima sa četovoro vrata, uključujući GT 43, GT 53 sa sredine i GT 63, ovaj paket je prvobitno viđen na skupocenijem Edition 1 modelu. U prednjem delu, komplet ima bespoke spliter, kao i distinktivne vazdušne deflektore sa obe strane branika i u ogormnim usisnicima vazduha.

Ako se premestimo prema zadnjem delu automobila, naići ćemo na veliko fiksirano krilo sa finišem visokog sjaja. Mercedes-AMG je takođe dizajnirao novi difuzor i dodao mu novi, drugačiji zadnji branik.

Kupci u Nemačkoj ovaj paket sebi mogu priuštiti po ceni od 3.391 evra. Za ostale delove sveta, ovaj brend će tek objaviti cene novog paketa, iako će oni uskoro biti dostupni u čitavom svetu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group