Dahler BMW X2 donosi više snage na velikim točkovima

Više slika

Više slika

BMW X2 prilično je nov na tržištu, ali je Dahler ipak odlučio da se posebno pozabavi ovom linijom…

Ova kompanija nudi uglavnom identične i razumne modifikacije u pogonskom segmentu 118i i 120i benzinaca, odnosno, 18d i 20d dizel verzija.

Prvopomemuti stvaraju oko 156 ks i 264 Nm obrtnog momenta ili 220 ks i 340 Nm obrtnog momenta u drugom slučaju. Dodatnih 22 ks i 31 ks, generisani su iz baznog motora kako ne bi promenili bilo kakve standarde emisija, sudeći po tjuneru.  

Što se tiče dizelaša, oni stvaraju 172 ks i 390 Nm obrtnog momenta i 217 ks i 450 Nm obrtnog momenta, što je povećanje od 24 i 30 ks u poređenju sa fabričkim varijantama.

Dahler takođe nudi i različite izduvne sisteme sa individualnim selektibilnim granama, novim oprugama i tjuniranim amortizerima. Pored niže šasije, segmenti vešanja takođe smanjuju i mogućnosti proklizavanja, ali i osetljivost modela na udare bočnog vetra.

Konačno, u ponudi ne postoji nikakva oprema za karoseriju, ali Dahler poseduje nekoliko kompleta točkova, dostupnih u varijantama od 20/21 inča i nekoliko različitih stilova. Kompanija za sada ne otkriva cene svojih poboljšanja, ali svako ko je zainteresovan, može kontaktirati tjunera direktno.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group