Dahler BMW M2 CS sa 550 KS

Više slika

Više slika

Dahler već nekoliko godina nudi nadogradnju  redovni M2, a nedavno je predstavio najsnažniju verziju sportskog kupea do sada....

Snaga dvostrukog turbopunjača sa 3,0 litarskim motorom raste sa 444 KS na 550 KS, a najveći obrtni moment iznosi 740 Nm, što je mnogo više od fabričkih  550 Nm. Uklonjen je i gornji limitator brzine, koji omogućava M2 CS-u da prekorači 280 km / h, ali ova je opcija dostupna samo na tržištima izvan Švajcarske.

Za one koji smatraju da je 550 KS malo previše za njihov M2 CS, Dahler nudi i nadogradnju snage Stage 1, koja obezbeđuje snagu od 500 KS. Dahlerova Bembara ubrzanje od 0 do 100 km/h, psotiže za 3,8 sekundi kada je motor uparen sa sedmostepenim automatskim menjačem.

Za one koji žele da svoj pojačani M2 CS izvedu na stazu, Dahler ima dodatne delove kao što su trkačka sedišta i roll bar, mada što se cena tiče, oni koji su zainteresovani za dodatne nadogranje moraće da izdvoje još novca.

Cena ovog tuning modela nije poznata i može se dobiti samo ako kontaktirate kompaniju Dahler kao ozbiljan kupac.

Foto:Dahler

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group