Da li je ovo najružniji Bentley model svih vremena?

Više slika

Više slika

Za mnoge modeli kompanije Bentley predstavljaju sam princip automoto luksuza, prefinjenosti i sofisticiranosti...

Tipično, ovi automobili su oklopljeni hromom, poseduju prepoznatljive finiše i kotrljaju se na savršeno kreiranim točkovima, definišući pojam bogatstva. Ovaj model Bentley Mulsanne ne može biti dalje od ove definicije.

Specijalno kreirani Mulsanne dolazi sa Forgiato točkovima i totalno je uništen do tačke kada je izgubio sve od svoje klase i, ako pitate njegovog tvorca, deluje pomalo odbojno.

Verovatno jedino mesto na kome bi se uklopio jeste muzički spot neke rep zvezde, jer iz svakog ugla matirana karoserija krije sve prepoznatljive linije Mulsanne modela i čini da luksuzna limuzina izgleda kao korejski luksuzni salon za koji nikada niste čuli na ovoj strani sveta.

Što se tiče točkova, oni mere 24 inča i izgledaju potpuno van svog mesta na ovom automobilu i opremljeni su još neobičnijim niskoprofilnim gumama. Ovi točkovi bi izgledali loše i na modelu Honda Civih od 500 €, a uverite se i sami koliko je ovo istinito kada su smešteni na automobilu od 300.000.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group