Da li je iko sanjao Mercedes E klasu pikap

Više slika

Više slika

Svakome kome nedostaje Mercedes-Benz pikap, ali je propustio priliku za G63 6x6 modelom i ne može da dočeka X-Class, ovo možda može biti pravo rešenje.

Iako vam možda izgleda poznato, ali ipak razbijate glavu oko toga šta gledate, ono što imate priliku videti u našoj galeriji jeste E klasa koja je produžena od strane specijalista kompanije kako bi se stvorio veoma interesantan pikap model.

Ovaj automobil je baziran na E280 seriji iz 1999. godine i W210 generacije, kompletirane samonivelišućim vešanjem i svim kreativnim komforom koji možete očekivati od kompanije Mercedes. Samo što je on zapravo produžen za gotovo da ipo metra, ostavljajući odeljak putničke kabine gotovo netaknutim, ali dodajući pritom tovarni prostor pozadi, koji je uklopljen industrijskim stilom dijamantskih oplata sa ojačanjima smeštenim oko njegovog vrha.

Ovo je tek jedan od samo tri modela ikada napravljena, a za ovaj automobil njegov prodavac tvrdi da može bio prodavan za ekvivalent cene od 100.000 $ koju je imao kada je bio nov. Međutim, sa gotovo dve decenije iza sebe i 150.000 pređenih kilometara ispod kaiša, sada je postavljen na prodaju po ceni od oko 25.000 $.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group