Crossover Toyota Prius-X ostavlja bez teksta

Više slika

Više slika

Kada uzmete poslednji model Toyota Prius i pružite mu izgled krosovera, vi mu potpuno menjate namenu, ali moramo priznati da je ova kreacija u najmanju ruku unikatna.

Ovo što možete videti jeste Prius sa Dazer konverzijama kompanije Car-Style, koje podižu vešanje modela za 50 mm i dodaju plastične zaštite dnu vozila, nove i veće točkove sa terenskim gumama, nove prednje i zadnje branike sa zaštitom i prtljažnik na krovu.

Dosledno nazvan Prius-X, ovakav model je imao svoj debi na Sema sajmu automobila u Las Vegasu, dok je sada izložen na 2017 Tokyo Auto Salon događaju. Za sada nam nije poznato da li Dezer kreira bilo kakve mehaničke dorade ispod haube, ali sa slika možemo zaključiti da je ugrađen dupli izduv marke GReddy.

Mišljenja o ovom modelu su veoma podeljena i dok ga jedni ismevaju, drugi misle da izgleda veoma interesantno na jako čudan način, ali jedno je sigurno, ovo je definitivno više nego što se može očekivati od regularnog modela Prius.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group