Carlex Design unosi novi život u predivne Ferrari 458 Italia modele

Ferrari 458 Italia modeli predstavljaju gotovo četrnaest godina star dizajn, ali superautomobil V8 agregata ostaje validan i veoma popularan među obožavaocima italijanskog brenda...

Carlex Design brend, poznat po ponudi specijalnih enterijernih modifikacija za Ferrari modele, ali i druge egzotične automobile, dobrom, starom 458 lepotanu pružio je svež izgled zadivljujućim bojama svoje opreme.

Crna boja karoserije ove posebne jedinice ostala je u svojoj fabričkoj formi, dok je enterijer prošao kroz proces potpune restilizacije izvedene stručnom ekspertizom ljudi brenda Carlex Design. Jedina eksterijerna modifikacija predstavljena je novim kompletom dvadesetoinčnih aluminijumskih felni, koje u potpunosti padaju u drugi plan zbog značajnih promena izvršenih unutar putničke kabine.

Enterijer ovog automobila prošao je kroz proces potpuno transformacije putem pretapaciranih sedišta, upravljača, naslona za ruke, bočnih panela, kontrolne table i drugih selektovanih površina u žutoj i crnoj koži, sa tjunerom koji sugeriše da je njegov cilj bio da unutrašnjost superautomobila izgleda kao predivni zalazak sunca.

Sedišta poseduju blede perforacije u obrascu koje omogućuju ventilaciju i hlađenje, dok se žuti akcenti i šavovi mogu naći na brojnim drugim mestima, takođe. Pored toga, stubovi, nebo i štitnici za sunce prekriveni su alkantarom. Enterijer takođe poseduje i brojne segmente od ugljeničnih vlakana, sa specijalnom mrežom u stilu rešetke koja se sada nalazi između sedišta.

Ferrari je poznat po svom ekstenzivnom personalizovanom programu, ali se on primenjuje samo na novim vozilima. Sa druge strane, svi koji kupuju polovne Ferrari automboile, kao što je ovaj 458 Italia, mogu dobiti sličan tretman kompanije Carlex i ostalih tjunera. Kao što možete pretpostaviti, ovakvi projekti ne stižu po niskoj ceni, sa Carlex modifikacijama koje koštaju 38.675 evra i zahtevaju oko mesec dana za kompletiranje.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group