Carlex Design Mercedes-AMG G63 Yachting Limited Edition

Više slika

Više slika

Samo nekoliko firmi za tjuniranje enterijera poseduje renome kao Carlex Design, koji je predstavio specvijalnu varijantu Mercedes-AMG G63, nazvanu Yachting Limited Edition...

Mercedes-AMG G63 koji vidite predstavlja model za 2023. i izgleda prilično lepo sa Navy Blue eksterijernom bojom, a u okviru Yachting Limited Edition paketa, Carlex je primenio bele grafičke detalje na bokovima SUV modela, zajedno sa srebrnim detaljima na prednjem i zadnjem delu.

Automobil je takođe opremljen novim kompetom točkova, ali se oni prodaju odvojeno, dok su originalne Mercedes-Benz oznake takođe zamenjene ličnim dizajnom kompanije Carlex, a tu je i unikatni prekrivač rezervnog točka srebrnih finiša.

Putnička kabina G63 modela predstavlja mesto dešavanja i upravo je tu sva Carlex magija izvedena. Ovaj brnd je presvukao prednja i zadnja sedišta najfinijom belom kožom i istim bogatim materijalom opremio panele vrata. Upravljač je takođe dobio tretman u beloj koži, kojoj širom enterijera komplementira bela alkantara na stubovima, nebu i većem delu prtljažnika, uključujući i orkuženje šibera.

Ukoliko ste se pitali, Yachting Limited Edition model je dobio ime po brojnim komadima drvenih panela koje poseduje širom enterijera, baš kao i najfinije jahte na svetu. Ovi drveni elementi mogu biti viđeni na patosnicama, upravljaču, suvozačevoj straani kontrolne table, zadnjoj strani drugog dela sedišta i na patosu prtljažnog prostora.

Kao što možete zamisliti, pošto je ovde reč Mercedes-AMG G63, odnosno Mercedes-AMG G63 Carlex Design izdanju, on defitnivino nije jeftin i dolazi sa cenom od masivnih 329.000 evra.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group