Bugatti Chiron 'Number One' sa retro betmobil vibracijom

Više slika

Više slika

Još jedan model Bugatti Chiron pokušava da pronađe novi dom, ali ovoga puta je drugačije...

Takođe deluje da osoba koja poruči automobil mora biti ljubitelj rada Džordža Barisa na Betmobilu iz 1966. godine, što nikako ne predstavlja lošu stvar, jer crveni akcenti veoma lepo kontriraju ubojito dizajniranoj karoseriji ovog primerka.

Model koji vidite registrovan je za sledeću aukcijsku prodaju kuće RM Sothebys u Njujorku, šestog decembra, a ovo je ujedno prvi model koji je naručen za američko tržište i nosi etiketu 'Number One', tako da njegova procenjena zarada od 3,5 do 4 miliona dolara ne mora da čudi uopšte.

Od vremena kada je automobil sastavljen i kompletiran u Molsheimu, vožen je samo 402 kilometra, čisto u svrhe testiranja i nikada do sada čak nije ni registrovan za uličnu vožnju i upotrebu u Sjedinjenim Američkim Državama, zbog čega je njegovo stanje opisano kao novo od strane aukcijske kuće.

Finiširan u crnoj boji, sa crvenim akcentima, kako spolja tako i iznutra, ovaj Bugatti Chiron krajnje opakog izgleda učiniće svog novog vlasnika srećnim svaki put kada napusti garažu i oslobodi njegovu snagu od 1.479 ks i 1.600 Nm obrtnog momenta iz mesta.

U ponudi zajedno sa ovim hiperautomobilom dolazi obilje različitih aksesoara, kao što je skalirani model automobila u razmeri 1:8 postojećeg modela, a ovaj aluminijumski Bugatti poseduje kožnu kutiju i dodatne ključeve, brzinski ključ, fleš drajv, ceradu za automobil, punjač za mobilne telefone i svu prateću dokumentaciju, vlasnikov prospekt i različite vodiče.

Svaki kolekcionar i ljubitelj ovakvih zveri, koji do sada nije sebi priuštio lični Bgatti Chiron model ili mu je možda nedostajalo potrebnih sredstava, ne može da ima ni jedan dobar izgovor zašto ne bi kupio jedno ovakvo remek delo franscuskog proizvođača upravo sada.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group