Buba veća od Hamera !!!

Otac i Sin, projektovali su džinovsku Bubu koja sklanja sve što se nađe na putu...

Volkswagen je Bubu predstao da prozivodi prošlog leta, ali model i dalje ima bezbroj obožavalaca. Među njima su Skot Taper i njegov otac, koji su izgradili auto koji su nazvali „Ogromna Buba".

Kako je Skot objasnio, ideja je bila da kreiraju auto koji će okretati glave. Kao rezultat, napravili su Bubu koja je za 50% veća od standardnog modela.

Uzeli su svoju Bubu iz 1959. i skenirali je preko računara. Kada je ovaj proces završen, povećali su različite komponente za 50% i koristili te informacije za izradu šablona za kreiranje prilagođenih panela za karoseriju.

Takođe su Bubu opremili 5,7-litarskim V8 motorom koji je poreklom iz Dodge Magnuma.

Krajnji rezultat izgleda tačno kao Volkswagen Buba, ali je ogroman u poređenju sa standardnim modelom. Autentičan dizajn nastavlja se u kabini, ali automobil je opremljen modernim blagodatima, uključujući električne prozore i brave, kao i sedišta sa grejanjem.

Automobil je prilično impresivan i Skot je rekao da ih ljudi jure autoputem da bi bliže pogledali,a  to je upravo ono što su hteli da postignu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group