Brutalni Land Rover za koga nema prepreka

Postoji određena količina prilagođavanja koju možete podariti jednom automobilu, pre nego što on postane nešto sasvim drugačije…

Ipak, kada se radi o Land Rover Defender SUV modelima, ljudi iz Kahn Design studija su napravili umetnost od hodanja po toj liniji. Njihova ponuda je bogata vrhunskim modelima iz ove linije, koji sadrže brojne nove dodatke koji ne remete duh donorskog vozila.

Upravo to je slučaj i sa ovim 2018 Land Rover Defender 110 Flying Huntsman 6x6. Ako pogledate prednji deo ovog vozila, jasno vam je da je u pitanju Land Rover. Ali, ako pogledate u bilo kom drugom pravcu, biće vam jasno da je ovo vozilo nešto veće od originala.

To je tako zbog činjenice da je ovo legendarni Flying Huntsman 6x6, kog pokreće 2.2 litarski TDCi dizel motor, koji, iako nije preterano brz, ima sasvim dovoljno snage da vas i do devet putnika, preveze gde god da poželite.

Ovaj primerak iz galerije ima pogon na svim točkovima, elektronsku kontrolu trakcije, anti-lock kočnice, satelitsku navigaciju i mnogo toga drugog što mu je Kahn Design studio dodao. Ono što je najbolje od svega jeste činjenica da ova monolitna luksuzna ponuda može biti vaša po ceni od 315.000 dolara.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group