Brutalni Audi RS7 Sportback sa 1.050 ks i ubrzanjem do sto od 2,4 sekunde

Šta uraditi kada poželimo luksuzni porodični sedan koji nudi performanse ubrzanja u rangu hiperautomobila?

Najočigledniji izbor mnogih bi bila kupovina nečega kao što je novi Tesla Model S Plaid, ali daleko bolju opciju predsstavlja Audi RS7 Sportback automobil koji je obimno modifikovan kako bi doneo neverovatne nivoe performansi, a usput se neće sam od sebe zapaliti.

Ovaj posebni RS7 Sportback model smatra se najbržim svoje vrste na planeti i može dostići stotku iz mesta u okviru neverovatnih 2,4 sekunde. Pored toga što je Model S Plaid možda malo brži, on se jednostavno ne može meriti sa lepotom i zvukom ovog predivnog Audi modela.

Klip Auditography kanala otrkiva da ovaj RS7 stvara 1.050 ks i 1.200 Nm obrtnog momenta, zahvaljujući hibridnim turbopunjačima, unikatnom interkuleru, MG Motorsport izduvnom sistemu, sa PowerDivision cevima i brojnim ECU modifikacijama.

Standardni RS7 već zvuči veoma impresivno, ali sa novim izduvnim sistemom, ova mašina bljuje vatru i detonira, kao veoma mali broj vozila na putu. Ono što čini performanse ovog posebnog modela još spektakularnijim, jeste činjenica da on dostiže stotku iz stanja mirovanja za manje od 2,5 sekundi, uprkos tome što se pojedini njegovi točkovi često muče kako bi svu snagu pravilno preneli na asfalt u prvoj brzini, što dovodi do njihovog okretanja u prazno.

Automobil koji vam predstavljamo takođe je i neverovatno brz od stotke do dvesta kilometara na sat, a za kompletiranje ovog sprinta potrebno mu je svega 4,63 sekunde, što je manje od onoga koliko je većini modela potrebno kako bi stigli od nule do sto.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group