Braća Huet prave Retro kupe

Huet Brothers su holandski duo koji su debitovali 2007. godine kada se pojavila njihova prva kreacija, nazvana HB Special, a ideju za kupe model su dobili 2010...

 

Tokom 2012. godine otkrili su crteže kako bi automobil mogao da izgleda, a od tada kompanija prodaje ručne satove visokog kvaliteta kako bi finansirala projekat. 

Sada, Autovisie nam prenosi da ova dvojica čekaju novu Mazdu MX-5 da bi pozajmili osnovu i iskoristili da naprave model koji ste mogli da vidite. Takođe, očekuju još porudžbina, jer im je potrebno 40 da bi pokrenuli proizvodnju, a za sada ih imaju 21 potvrđenu. 

Odlučili su da sačekaju naredni model MX-5 zbog lagane šasije, na koju će dodati svoju karbonsku osnovu. Ukupna masa novog automobila bi trebala da ostane ispod 800ks. 

Biće dostupne 3 verzije ovog kupea: standardna, "hardcore" verzija istog koja će biti dobra i za ulicu i za stazu, a kao treći se pominje model koji će biti samo za korišćenje na stazi. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group