Brabusov Mercedes G550 deluje spremno za vojnu službu

Više slika

Više slika

Vanvremenski dizajn i superiorno upravljanje upornih terenaca iz Mercedes-Benz G-klase, omiljeno je među entuzijastima – a njihov klasični oblik i prestiž, uradili su isto kada govorimo o poznatim ličnostima…

Ipak, primerak o kom vam ovog puta pričamo, izgleda kao da bi se savršeno odomaćio u američkoj vojnoj bazi u Avganistanu ili Iraku.

Boja koju je ovaj model dobio, nosi naziv Desert Storm Satin. Ona se razlikuje od Desert Sand tona koji nudi Mercedes u svojoj novoj generaciji, a pridružilo joj se i dodatno LED osvetljenje. Do sada, verovatno ste primetili Brabus komplet šire šasije, koji doprinosi specifičnom stavu i držanju G550 modela.

Jarko crveni točkovi, sa druge strane, potiču od kompanije Forgiato i na neki način kvare pustinjski izgled. Pored toga, vrlo je verovatno da nećete videti ni nagoveštaj trave ili blata na njima, jer je njihova jedinstvena svrha da dodatno akcentuju stav ovog modela i privuku poglede, kako kažu njihovi tvorci.

U enterijeru prethodne generacije Mercedes-Benz G-klase, kombinacija crvene i crne kože sa dijamantskim štepovima je odabrana, a ovaj premijum materijal može se videti na sedištima, panelima vrata i patosnicama, zbog čega vozačka kabina izgleda i deluje neverovatno luksuzno.

Moramo priznati da ovaj model svakako mami pažnju, što mu je i bio cilj, samo nismo sigurni da li je to sa dobrim razlogom.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group