Brabus ponovo dominira novim paketom opreme za S klasu

Više slika

Više slika

Kompanija brabus nije gubila vreme prilikom isporuke svog paketa opreme za namenjenog novoj generaciji Mercedes-Benz S-Clas…

Namenjen za atuomobile AMG linije, paket kompanije Brabus donosi moćni prednji spojler koji prema navodima popravlja aerodinamičku efikasnost, nove bočne usisnike vazduha, integrisane LED bočne markere i zadnji umetak za branik sa otvorima za nove izduvne grane. Zadnji stabilizator od ugljeničnih vlakana namenjen poklopcu gepega uskoro će se naći u ponudi, takođe.

Kompleti 19, 20 i 21 inč velikih aluminijumskih točkova specijalno kreiranih za 2021 S-Class modele dostupni su u ovom paketu, dok u Platinum Edition ponudi obeleženoj drugačijim obrascima dolaze u komobinaciji sa različitim pneumaticima koji variraju od Continental, preko Pirelli, do Yokohama modela. Na automobilu koji premijerno predstavlja novi paket opreme nalazi se komplet točkova od 21 inča koji se uklapa sa bojom eksterijera i poseduje gume veličine 265/35 napred i 305/30 pozadi.

Brabus je poboljšao izgled S-Class modela spuštajući ga do 25 mm u zavisnosti od izabranog moda vožnje, dok iz kompanije tvrde da njihova mašina ne pravi kompromise po pitanju luksuznog komfora vožnje karakterističnog za sedan modele.

Predivne kožne postave u crnoj i boji porcelana krase enterijer putničke kabine ovog primerka kompanije Brabus, zajedno sa hromiranim elementima svih dugmića, karbonskim akcentima i ekskluzivnim oznakama koje mogu svetleti u beloj ili menjati boje u sinhronizaciji sa ambijentalnim osvetljenjem.

Trolitarski srednji hibridni inlajn šestocilindrični motor S500 linije, dobio je 65 ks i 70 Nm obrtnog momenta, sa Brabus priključnim plug-and-play modulom, koji snagu zaokružuje na 500 ks i 590 Nm obrtnog momenta. Ova dodatna moć omogućuje ubrzanje do stotke iz mesta za 4,7 sekundi, što je zavidno smanjenje sa 4,9 - koliko je potrebno regularnom agregatu -  dok je maksimalna brzina i dalje limitirana na 250 km/h.

Poboljšanja performansi za turbo dizel pogonske sklopove iz S400d serije, podižu izlaznu snagu motora i obrtni momenat sa 325 i 700 Nm, na 365 i 650 Nm, dok ubrzanje do sto poseduje poboljšanje od 0,2 sekunde i sada iznosi 5,2, sa maksimalnom brzinom istovetno ograničenom na 250 km/h.

Brabus trenutno radi i na poboljšanjima ostalih benzinskih linija motora, dizel i hibridnih postavki nove S-Class serije.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group