Brabus G63 Widestar

Više slika

Više slika

Brabus je odlučio da doda malo boje u svoju ponudu, što nije umanjilo utisak koji ostavlja ovaj automobil...

 

Do sada, Brabus je "maskirao" svoje modele u crnu boju, koja je po rečima kompanije tu da bi se prikrio pravi karakter automobila, ali nismo sigurno da su bili previše uspešni u tome. 

Sa druge strane, "Solar Beam" varijanta koju vidite ovde, nije sramežljiva. Pored boje, tu je sijaset Brabus detalja koji je odvajaju od konkurencije. Kombinacija boja ga izdvaja bez problema, a ceo utisak je odličan. 

Kompanija nije objavila dodatne tehničke podatke o automobilu, ali AMG G63 Widestar G700 oznaka otkriva šta se dešava ispod haube. Twin turbo V8 je povećan na 690ks - 700PS i verovatno na cifru od oko 960Nm obrtnog momenta, što je dovoljno da ovaj automobil od 2,5 tone dovede do 100km/h za 4 sekunde. 

Kao i svaki Brabus automobil, pažnja posvećena detaljima je neverovatna i spolja i iznutra. Enterijer dolazi u istoj šemi boja kao i eksterijer, sa kožnim sedištima i žutim detaljima. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group