BMW X6M - u čast svim M modelima

Više slika

Više slika

Uprkos njegovom 3D dizajnu karoserije, AC Schnitzer točkovima i Akrapovic izduvnom sistemu, ovaj BMW X6M ipak samo predstavlja kotrljajuću reklamu M Performance ogranka brenda...

Sve, od njegove boje, pa do detalja na karoseriji i u enterijeru, jasno naglašava da je ovde reč o velikom M modelu i to u veoma oficijalnom maniru, zahvaljujući crveno-plavoj kombinaciji koja može biti pronađena širom vozila.

Ovaj automobil je postavljen na štandu kompanije u Abu Dabiju, a takođe poseduje M Performance karbonske presvlake retrovizora, M Performance upravljač, ali i karbonski selektor brzina, komplet metalnih pedala, masku hladnjaka u obliku grudnog koša i CNU oznaku na zadnjem delu.

Ipak, ono što ga najvše razdvaja od ostalih modela iste serije, jeste oprema za karoseriju koja je kreirana 3D tehnologijama dizajna, koja je takođe primenjena i na prednjem spojleru, bočnim pragovima i zadnjem difuzoru. Prilagođeni točkovi od 22 inča predstavljaju pravi izuzetak zahvaljujući svom dizajnu duplih krakova i sjajno crnim finišima.

Što se tiče performansi, regularni model X6M poseduje 575 ks i 750 Nm obrtnog momenta, što rezultira sprintom do stotke iz mesta za samo 4,2 sekunde. Ovo je definitivno najbrži terenac na svetu i u to ne postoji nikava sumnja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group