BMW X5 F15 Hamann

BMW X5 je automobil na koji retko ko može da ostane ravnodušan, ali ono što mu definitivno po našem mišljenju nije trebalo, to je dorada eksterijera. Hamann se ne bi složio sa nama...

 

Ipak, ono što je Hamann uradio sa X5 modelom je daleko bolje od konkurenata, pošto su sve izmene odradili sa ukusom i u granicama da ne preteraju. 

Izgled je postignut korišćenjem zatamnjivanja na svemu, ili karbona. Promenjeni su prenji i zadnji branici, detalji sa strane i zadnji spojler.

Sa obzirom da uzimate automobil iz Hamanna, izbor felni je kao i uvek bogat i niste u obavezi da uzmete one koje su oni odabrali, koje su na slikama, mada ove koje liče na Alpina model su se odlično uklopile u celokupni stil.

Naravno, Hamann se pozabavio i motorom, prema zahtevu korisnika. Prva stvar koju su uradili je reprogramrianje ECU jedinice , što se odrazilo na sve motore u ponudi. 

Model xDrive30d je povećan sa 258ks i 560Nm na 295ks i 605Nm. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group