VW osvežio Scirocco R

Više slika

Više slika

Osam godina je dug period za jedan automobil, a ono što se obično dešava je da kompanije prave specijalne modele kako interesovanje za ove modele ne bi posustalo...


Posle predstavljanja 2008. godine, osveženja 2014. i nekoliko specijalnih verzija u međuvremenu, kupe baziran na Golfu V je dobio nove opcije kao R verzija pod Black Style oznakom. 

Nemojte da očekujete velike promene, pošto Volkswagen Scirocco R Black Style dobija samo crni krov, koji je u kombinaciji sa Pure White, Urano Grey, Indium Grey Metallic, Rising Blue Metallic, Pyramic Golf Metallic, Ultra Violet Metallic, ili Oryx White. Kreće se na 19oinčnim Lugano felnama, sa 235/35 gumama, a paket zaokružuju crni retrovizori. 

Volkswagen traži €660 za Black Style paket za R verziju ovog automobila, koju pokreće 2.0 TSI motor, sa 276ks, što je 15ks više od verzije pre osveženja, a ubrzava od 0 do 100km/h za 5,7 sekundi. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group