BMW M3 i M4 modeli dobijaju lepše njuške sa opremom kompanije Adro

Gotovo dve godine je prošlo od debija BMW M3 i M4 modela, ali tjuneri i dalje pokušavaju da ’poprave’ kontraverznu masku hladnjaka predstavljajući opremu koja ih može učiniti privlačnijim...

Kompanija Adro predstavila je svoj paket za M3 i M4 modele, uključujući oštrije panele za prednju stranu i opremu od ugljeničnih vlakana uz pomoć bivšeg dizajnera kompanije Mercedes-Benz.

Za razliku od drugih tjunera koji su svoje pakete ograničili na unutrašnjost maske, Adro je kreirao potpuno novi prednji branik. Direktno poređenje pokazuje nam da ova oprema za karoseriju poštuje dizajnerski jezik kompanije BMW, ciljajući ka OEM izgledu.

Nova maska hladnjaka za 10% je manja nego ranije, sa nešto širim i kraćim oblikom, i nižom pozicijom radi stvaranja efekta ajkulinog nosa. Bubrezi su sada nešto dalje jedan od drugog, sa gornjim delovima koji se spajaju krajevima sa LED farovima. Donji usisnici vazduha na braniku takođe poseduju drugačiji oblik, sa aerodinamičkim perajima dosta agresivnijih uglova i razdvojenim donjim usisnicima iznad prominentnog splitera od ugljeničnih vlakana.

Novi dizajn čini da automobil deluje šire i egzotičnije, smanjujući razliku između M3 i M4 modela i predstojeće 3.0 CSL Hommage linije. Uprkos ovim promenama, novi branik je kompatibilan sa senzorima koji stižu iz fabrike, pozicioniranim na šasiji. Nova maska takođe može biti postavljena na regularne i Competition varijante M3 i M4 modela, kao i na trkački fokusirane M4 CSL automobile. Ostatak Adro opreme za karoseriju uključuje aerodinamičke ekstenzije pragova, specijalni difuzor i zadnje krilo u labudov vrat, koje stiže ekskluzivno za M4.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group