BMW je predstavio novi dekorativni paket kao prvoaprilsku šalu

Više slika

Više slika

Do sada smo se već navikli na specijalno dekorisane atuomobile, umotane u sve moguće kamuflažne folije različitih oblika...

Međutim, to su uglavnom predproizvodni prototipovi automobila uhvaćeni špijunskim kamerama. Iako smo sigurni da postoji obilje modifikacija i tjuning kuća koje su veoma rade da oplemene karoseriju bilo kog automobila kamuflažnim motivima, nikako nismo očekivali da ćemo uskoro biti u mogućnosti da naručimo jedan takav tretman direktno iz fabrike.

Upravo je to kompanija BMW nedavno najavila, međutim, baš u nezgodnom trenutku, odnosno, prvog aprila. Pošto niko od kupaca, naravno, nije poverovao u ovakve vesti, kompanija je uz dosta humora potvrdila svoj projekat i objavila ga kao Original BMW Accessory paket za modele X2 sport aktiv kupea. Mat folija kombinuje pun spektrum boja u jednu potpunu, najblaže rečeno, zbrku nekonvencijalnog izgleda.

Ovo je ista folija koju možemo videti na prototipovima ovogodišnjih vozila bavarskog brenda, ali u tipičnom nemačkom izdanju, ovo najavljivanje nije donelo bilo kakve detalje. Sudeći prema proizvođaču, nova folija za X2 modele dizajnirana kako bi prekrila mat sive panele karoserije oko branika, pratila rubove točkova i bočne pragove, dok isto važi i za sve jedinice opremljene M Sport i M Sport X paketima. Proces postavljanja ove folije traje svega četiri dana, a uz nju dolazi još i par patika proizvođača VOR, koje se potpuno uklapaju u celokupan dizajn.

Naravno, niko od zainteresovanih za sada ne može da kupi ovu foliju, ali proizvođač hrabri sve kojima se ovakav pristup dekorisanju X2 modela, koji već pomalo diskutabilno izgleda, da se raspitaju u svojim lokalnim predstavništvima za dostupnost i cene proizvoda, što će svakako ulepšati dan nekog BMW prodavaca. Svako može slobodno da pita, ali, još neko vreme, niko neće moći da uživa direktno u ovim kamuflažnim folijama, već isključivo putem slika koje vidite.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group